POY #3.3: SCOTLAND / HARBURN HOUSE

Третата среща от “наследствената” програма на POY се проведе в Harburn House, близо до Единбург.

POY #4: INDIA

Конференцията в Индия мина през октомври и добави редица успешни и уникални предприемачи от Индия и света към глобалното семейство на Power of Youth.

POY #3.2: SCOTLAND / WEE CUMBRAE

Второто от четири събирания в Шотландия се проведе на частния остров Wee Cumbrae, намиращ се близо до западния бряг на Шотландия. На тази мини конференция започна менторската програма и бяха поканени както няколко млади момчета и момичета, които сега стартират бизнесите си, така и нови успели шотландски предприемачи и няколко от различни части на света.

POY #3.1: SCOTLAND / ARDOCH

Първата локална конференция се проведе в уникален еко-хотел на ръба на езерото Лох Ламонд в Шотландия, на която едни от най-успешните млади предприемачи в Шотландия сложиха начало на дългосрочната програма за развитие на предприемачеството в Шотландия (The Legacy Program).

POY #2: SOUTH AFRICA

Втората глобална конференция, проведена близо до Кейп Таун в една райска вила, на която 25 млади предприемачи от цял свят обмениха идеи и опит, създадоха приятелства и нови бизнес начинания.

POY #1: CHINA

Първата конференция в Пекин, проведена в олимпийската кула в града, на която 15 предприемачи от Китай и 15 от Европа и Азия положиха началото на POY.