Кедър 2014

На 27-28 септември се проведе второто подред събиране на Power of Youth Bulgaria. Мълвата говори, че беше по-успешно и от миналогодишното. Събраха се над 25 успешни български предриемачи. Комплекс Кедър, жителите на Долна баня и Костенец дълго ще помнят подвизите на присъстващите.

В секцията КЕДЪР 2014 можете да видите част от участниците.

Очаквайте включване през 2015.

ЕМЕН 2013

Събирането се проведе на 27-29 септември в комплекс “Имението” в еменския балкан близо до Велико Търново. Присъстваха 15 успешни български предприемачи, които в съвсем неформална атмосфера поставиха устойчива основа за вдъхновяване на новите поколения българи. Повече детайли няма да слагаме тук, защото предпочитаме на следващото събиране да видим как групата се е развила и какво е постигнала дотогава. Нямаме търпение да дойде 2014.

Можете да видите кой присъства и кратък профил в секцията ЕМЕН 2013.

До скоро.

Представяне на POY България

На 5 април, четвъртък, ще представим POY на месечната среща на Sofia Business Community, която ще се проведе в Клуб Библиотека (Национална Библиотека) от 19.30ч.

Заповядайте да се запознаем.

Кандидатите за Южна Африка

Нивото на кандидатите за конференцията се покачва значително. Сред новите кандидати е италианец на 20 години с няколко бизнеса, делегат на срещата на Г20 и понастоящем завеждащ института по предприемачество в университета Станфорд; поляк, който е бил в групата, приватизирала преди време космическата станция Мир; Канадка, участвала в екипа за нови медии в кампанията на Барак Обама и още доста млади проспериращи предприемачи.

Без съмнение и българите, които кандидатстват ще бъдат на такова ниво.

Делегат от POY в медиите

Списанието – The Parliament, издавано в Брюксел писа за нашия приятел от POY – Космин Малуреану, който представи своя нов продукт – интерактивен учебник по астрономия.

Записвания за конференцията – статус

Записванията за конференцията на POY в Кейп Таун вървят с пълна сила и вече има около 30 кандидата. На сайта www.power-of-youth.com можете да видите кандидатите досега от цял свят.